Meest gestelde vragen


Wat zijn de openingstijden?

Maandag:     09:30 – 17:00
Dinsdag:        09:30 –17:00
Woensdag:   09:30 – 17:00
Donderdag:  09:30 – 20:00
Vrijdag:           10:00 – 17:00
Zaterdag:      10:00 – 17:00

Zondag:          Gesloten

Tijdens feestdagen/drukke periodes hebben wij afwijkende tijden. Neem hiervoor contact met ons op of houd onze social media in de gaten.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak kan zelf worden ingepland via de website Salonized of via WhatsApp.

Hoe kan ik betalen in de salon?

In de salon is het mogelijk om contant af te rekenen (hoeft niet gepast) of via een betaalverzoekje. Betaalverzoekjes dienen direct in de salon te worden voldaan.

Is er een aanbetaling nodig?

Afhankelijk van de gekozen arrangement/behandeling dient er een aanbetaling betaald worden. Zie algemene voorwaarden voor meer informatie. 

Kan ik ook cadeaubonnen kopen?

Wij verkopen cadeaubonnen vanaf €10.

Kan ik een cadeaubon ook gebruiken voor producten?

Ja, een cadeaubon kan je inleveren voor zowel behandelingen als producten.

Wat zijn de verzendkosten voor bestellingen?

De verzendkosten voor brievenbus pakketten bedraagt €4,10. Voor overige pakketten is dit €7,25. Vanaf €100,- worden bestellingen gratis verzonden.

 

Kan ik ook producten meenemen vanuit de salon?

Jazeker! Alle producten zijn ook aanwezig in de salon. De producten kunnen hier op afspraak afgehaald worden of kan je eventueel meenemen op de dag van je afspraak. Je hoeft ze niet van te voren te reserveren.

Vanaf welke leeftijd mag er eigenlijk kunstnagels gezet worden? 

De minimum leeftijd voor het zetten van kunstnagels in onze salon is 16 jaar. Vóór die leeftijd zijn de nagels nog in de groei, ze zijn zwakker en de nagelplaten kunnen vettig zijn vanwege hormoonschommelingen. Een vettige nagelplaat kan problemen veroorzaken met het hechten van de producten. Hierdoor kunnen nagels eerder loslaten of afbreken. Als je te jong begint met het dragen van kunstnagels loop je een vergroot risico om allergieën te ontwikkelen voor bepaalde onderdelen die in kunstnagel producten voorkomen.  

Vanaf welke leeftijd kan er een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling? 

Vanaf 12 jaar kan je bij ons terecht in de salon voor een schoonheidsbehandeling (tiener behandeling). Vanaf 5 jaar ben je bij ons welkom voor onze kids arrangementen bij Party by Safiya and more.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 0687780015 of info@ksbeautysalon.nl