top of page
Manicure and Pedicure

Nail treatments

Op zoek naar een pedicure specialist in Groningen? Zoek dan niet verder. Bij KS Beauty & Lounge hebben wij meerdere pedicure specialisten rondlopen die jou graag willen helpen om van voetproblemen af te komen. Natuurlijk mag je ook komen om te ontspannen. 

 

Een manicure of pedicure kan je af en toe zien als een heerlijk verwen momentje. Een echt momentje voor jezelf. Maar wist je dat regelmatige manicures en/of pedicures grote voordelen kunnen bieden voor jouw gezondheid en welzijn. Vooral in de koude wintermaanden!

Pedicure

Intake pedicure | €15,00*

Deze behandeling bestaat uit;

Intakegesprek, behandeladvies, reinigen en verzorgende crème.

Basis pedicure | €39,50

Deze behandeling bestaat uit;

Reinigen van de voeten, knippenen vijlen van de nagels, verwijderen van droge plekken, voedende crème. 

(Niet mogelijk indien voetschimmel/kalk- en schimmelnagels)

Mini pedicure | €25,00*

Deze behandeling bestaat uit;

behandelen van kalknagel(s), verwijderen van een likdoorn of ingegroeide teennagel.

*Vanaf €25,00 max. 15 minuten

Heb je last van meerdere likdoorns/ingegroeide teennagels? Kies dan voor 'Pedicure uitgebreid behandeling'.

Pedicure uitgebreid behandeling | €52,50

Deze behandeling bestaat uit;

Reinigen van de voeten, knippenen vijlen van de nagels, verwijderen van droge plekken, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van eelt/likdoorn/kloven envoedende crème. 

(Niet mogelijk indien voetschimmel/kalk- en schimmelnagels)

 

Mini spa pedicure | €40,00

Deze behandeling bestaat uit;

Een verfrissend voetbad, reinigen van de voeten,knippen en vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van dode huidcellen, scrub en voedende crème.

(Niet mogelijk indien voetschimmel)

Spa pedicure deluxe | €75,00

Deze behandeling bestaat uit;

Jelly spa voetenbad, nagels knippen en vijlen, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van dode huidcellen, verwijderen van lichte eelt/kloven, scrub, masker, voedende crème, ontspannende voetmassage 

 

Spa pedicure | €65,00

Deze behandeling bestaat uit;

Een verfrissend voetbad, nagels knippen en vijlen, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van dode huidcellen, verwijderen van lichte eelt/kloven, scrub, voedende crème en ontspannende voetmassage 

 

Kids pedicure | €35,00

Deze behandeling bestaat uit;

Reinigen van de voeten, knippen en vijlen van de nagels, verwijderen van droge plekken, eelt & likdoorn etc en voedende crème.

 

Voor onze uitgebreide kids treatments bezoek www.safiyaparty.nl ?? 

Manicure

Manicure | €27,50

Reinigen en verzorgen van de nagels en nagelriemen, vijlen en voedende lotion.

 

Spa manicure | €37,50

Reinigen d.m.v handbad en verzorgen van de nagels en nagelriemen, vijlen, polijsten, verwijderen van dode huidcellen door middel van een scrub, een verzorgende masker en voedende lotion.

Russian manicure | €35,00

Met deze techniek worden uw nagelriemen verzorgd op de Russische manier, dat betekent dat de nagelriemen droog verwijderd worden met de electrische vijl. Met de Russian Manicure kan meer weg worden gehaald dan met een schaartje of nagelriemknipper. Uw nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen & eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd. Door deze behandeling oogt het nagelbed van uw nagels langer, mooie strakke nagelriemen zonder eelt of nog zichtbare dode huidcellen. Ook zullen velletjes en barstjes van de huid langer wegblijven.

76368f0ea40df9cf57745000bbc0d8e6.jpg

Nails

Acryl nails

Bij het zetten van acrylnagels wordt een acrylpoeder gemengd met een acrylvloeistof. Daarbij ontstaat een elastisch bolletje dat op je nagel in vorm wordt gebracht. Daarna moet het acryluitharden aan de lucht.

899f1268265ded04b755df26b1f3be4a.jpg

Gel nails

Bij het zetten van gelnagels wordt de kunstnagel in verschillende laagjes op je eigen nagel aangebracht. Elk laagje moet uitharden onder een UV-lamp of LED-lamp. Gelnagels zijn flexibel.

62cc833cfb6e97c8c8a3342740d78500.jpg

BIAB / NN treatment

Bij een NN treatment wordt de natuurlijke nagel verstevigd en verbeterd door middel van een flexibele gel. Het product werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, dit voorkomt breuken en schilveren. Na elke behandeling worden de nagels sterker! 

47de01924a2bdc6f8d5da7d8fe1c4596_edited.jpg

Gelpolish 

Gelpolish is een product dat langdurig een mooie kleur en glans geeft op de nagels. Gelpolish wordt uitgehard onder de lamp. Het uitharden wordt onder een ledlamp gedaan of onder een UV-lamp

Gellak blijft ongeveer 2-3 weken mooi op de nagels.

e100a89744e291c66c1b7c5bfdfa32b2_edited.

Rubberbase

De nagelversteviging (rubberbase) is een uitzonderlijke basecoat voor kwetsbare nagels. Deze basecoat is dikker en flexibeler dan de basecoats.

Rubberbase blijft ongeveer 3-4 weken mooi op de nagels

1bfcf7c16df65dae145196d2b33289b4_edited.jpg
4 voordelen van manicure en pedicure 

Regelmatig naar de manicure en pedicure is geen luxe, maar een noodzaak. Om dat belang nog eens extra te benadrukken, zetten we hier 4 redenen op een rij, die laten zien dat een manicure/pedicure goed voor je is!

1. Verhoogt de bloedcirculatie

Tijdens elke manicure en/of pedicure krijgt u of kunt u kiezen voor een ontspannende massage. Deze massage helpt de bloedcirculatie te verbeteren en zelfs de mobiliteit van gewrichten.

3. Stress

We weten allemaal dat een lichaamsmassage een geweldige manier is om te ontspannen, maar soms is een hand- en voetmassage alles wat je nodig hebt! Manicures en pedicures zijn een geweldige manier om te ontspannen. Er zitten verschillende belangrijke zenuwen in onze handen en voeten die voor stress kunnen zorgen. Een toevoeging van een massage aan een pedicure kan dus heel goed zijn!

2. Verbetert de gezondheid van je nagels

Met regelmatige manicures en pedicures zijn is de kans op een infectie op te lopen aan de nagels klein. Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan verschillende schadelijke factoren en onze voeten moeten ons hele lichaam iedere dag meesleuren. Eens in de zoveel tijd een manicure en/of pedicure kan ervoor zorgen dat de gezondheid van de nagels goed blijft. Een scrub zal zorgen voor de stimulatie van nieuwe cellen waardoor de nagels sterker en gezonder worden.

4. Het houdt de handen en voeten soepel en zacht

De winters in Nederland zijn lang en koud. Met regelmatige manicures en pedicures gedurende deze maanden help je de huid zacht te houden ondanks de barre weersomstandigheden. Het is naast een pedicure en manicure ook belangrijk dat je een goede handcrème en voetencrème gebruikt!

 

bottom of page