top of page
perfection

Facial treatments

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk. Verzorgen, verbeteren of ontspanning. Wij weten er raad mee. Heb je specifieke huidproblemen, plekjes of vragen? Bespreek het met onze specialisten.

Brows

Inmiddels is de wenkbrauw niet meer weg te denken in de beauty scene en zijn fleeky eyebrows een must.  Ook omlijsten je wenkbrauwen  je gezicht en bepalen dan ook grotendeels je blik. Wil je ook genieten van strakke en volle wenkbrauwen kies dan uit een van onze wenkbrauw behandelingen.

Lashes

Als er iets belangrijk is voor je uitstraling, dan zijn het wel je wimpers! Prachtige volle en lange wimpers, zorgen voor een verbluffende oogopslag. Je ogen trekken meteen de aandacht. Mooie wimpers zorgen voor een open, frisse en stralende blik. Maar wat als je van nature geen volle en lange wimpers hebt of ze extra wilt benadrukken? Wij bieden allerlei behandelingen aan voor mooie wimpers. Naar welke behandeling verlangen jouw wimpers?

Make-up

Feesten, bruiloften of festivals zijn de ideale gelegenheid om jezelf helemaal te laten zien en flink uit te pakken met een feestelijke of glamour look. Om je haar en make up te laten doen, kan je natuurlijk altijd terecht bij KS Beauty & Lounge. Als professioneel visagiste en gepassioneerde make-up liefhebber zal ik ervoor zorgen dat je er prachtig uitziet voor welke gelegenheid dan ook!  

bottom of page