top of page
IMG_0921.JPG
Lashes

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk!

Wil je elke dag opstaan met een perfecte make-up look zonder een uur voor de spiegel te staan? Bij KS BEAUTY & LOUNGE zorgen wij ervoor dat je altijd stralend uitziet met de mooiste wimpers. Onze wimperstylisten staan voor je klaar!

 

✓ De beste producten
✓ Lang resultaat
✓ Altijd deskundig advies

Wimpers verven | €14,00

Dit is de meest natuurlijke manier om je wimpers meer zichtbaar te maken. Een perfecte oplossing als je geen mascara kunt of wilt dragen. De wimperverf blijft ongeveer 3 – 4 weken zitten, ideaal voor bijvoorbeeld vakanties.

Lash Volume lift | €49,50*

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.
 
Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, hierdoor kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Lashlift excl. verven €49,50*

Lashlift incl. verven €57,50*

bottom of page